loader image
  • Milltek
    Milltek Sport Izduvni sistemi, brend koji potice iz Velike Britanije, pruza sirok asortiman sportskih zvukova kroz svoje sisteme koje sa velikom posvecenosvu proizvodi. Ovaj brend je svakako svojim radom pokazao da je medju vodecima na trzistu izduvnih sistema.
  • ARMYTRIX
    ARMYTRIX predstavlja filozofiju naoružavanja vozila najnaprednijom tehnologijom izduvnog sistema koja će izazvati sve što ste mislili da znate o performansama vožnje. Prateći veru o postizanju najveće snage, superiornog zvuka i istinske svestranosti, mi gradimo ventiltronic izduvne sisteme vrhunskih performansi koji su bez premca. Sve je podstaknuto kulturom istrajnosti i inovacija. ARMYTRIX ne samo da stvara izduvne gasove, mi stvaramo iskustva. Auspusi su dizajnirani prema specifikacijama svakog vozila i ručno izrađeni kako bi se osiguralo savršeno pristajanje. 3D skeniramo naše Audi, BMV, Ferrari, Lamborghini, McLaren, Mercedes-Benz, Nissan, Porsche i Volksvagen, da bismo kreirali sisteme sa maksimalnom kompatibilnošću.
  • Remus
    Remus je jos jedan od Evropskih i Svetskih proizvodjaca sportskih auspuha. U njihovom asortimanu prisutni su izduvni sistemi za automobile, kao i za motore, sa veoma dugom tradicijom i kvalitetom gde njihov prepoznatljiv stil i zvuk svakako dolazi do izrazaja.