loader image

Rođen iz vizije. Stvoren za električnu mobilnost. Zahvaljujući efikasnoj tehnologiji BMW eDrive i potpuno električnom pogonu na sva četiri točka, BMW iX postiže izuzetni domet i isporučuje impresivno ubrzanje od nule. Inteligentni BMW Operativni sistem 8 koristi se intuitivno i debituje baš na ovom modelu.

Sa dometom od 630 km* BMW iX xDrive50 (BMW iX xDrive40: 425 km*) idealan je za gradsku vožnju i za duža putovanja. Zahvaljujući visoko efikasnoj konstrukciji, ima jako nisku potrošnju energije, od 19,3 do 22,5 kW/h i izuzetnu aerodinamičnost sa niskim koeficijentom otpora vazduha od samo 0,25 – što je vrednost bez premca u ovom segmentu.
Ako vozite svoj BMW iX u režimu My Mode dodatno povećavate efikasnost ovom impresivnom i efikasnom modelu.

Sa dva snažna elektromotora i BMW xDrive električnim pogonom na sva četiri točka, BMW iX nudi izvanredne performanse: snagu od 523 KS* pokreće BMW iX xDrive50 od 0 do 100 km/h za 4,6 sekundi (BMW iX xDrive40: 326 KS *; 0-100 km/h za 6,1 s). Momentalno raspoloživ obrtni moment i neprekidno ubrzanje od početka rada omogućavaju BMW iX modelima da precizno i trenutno reaguju na svaki pokret papučice gasa i tako pruže neverovatno iskustvo u vožnji.