loader image

Predstavljamo vam potpuno novo mesto u Novom Sadu za tuning i servis vaseg automobila. Nasa prica nastala je iskljucivo iz hobija prema sportskim automobilima, automobilima koji su drugaciji, koji se isticu medju ostalima.

Nas glavni fokus je baziran na posebnom stilu koji istice vas auto, tehnickom razumevanju i pedantnoscu u radu. Sve te stvari kreiraju resenja koja vam daju priliku da dostignete najvisi nivo savrsenstva vaseg vozila.

U saradnji sa vodecim tuning kompanijama tu smo da vam obezbedimo premium tuning delove, brend felne kao i  profesionalnu i pedantnu ugradnju.

 

 

Nasa vizija je dobila podrsku od vodecih tuning kompanija i na taj nacin postali smo ovlasceni distributeri premium brendova tuning delova i opreme kao i  brendiranih felni.

 

 

Ukoliko zelite da promenite nesto na vasem autu, tu  smo da vas posavetujemo oko izbora tuning delova.

 

 

Kao klijent mozete birati usluge naseg servisa kao sto su delimicna ili potpuna rekonstrukcija vaseg auta, rekonstrukcija karoserije, brend felne, sportske opruge i amortizeri, servis i dijagnostika auta, sportski izduvni sistem, kompletna reparacija i farbanje kocionih celjusti.

 

Dizajan koji ste vi odabrali u nasem servisu realizuje tim koji garantuje najbolje standarde,kvalitet, preciznost i pedantnost u ugradnji. Nas cilj je da vi kao klijenti budete u potpunosti zadovoljni i da uvek ispunimo vase zahteve.

 

Milan
Milan
Tuning & Service
RANKO
RANKO
Mechanic

M Zone je ugradjivao kompletan body kit za moj Bmw X5 GO5 serije. Body kit je sjajno crni,napravljen je kvalitetne plastike i  savrseno naleze na fabricke plastike. Ugradnja je bez ikakvih mana, prezadovoljan sam kvalitetom i preciznoscu usluge. Sve pohvale za CarZone tim.

ĐORĐE - Novi Sad

Na mom MINI COOPER S CABRI-u reparirane su i ofarbane kocione celjusti, stravljene folije na haubi i gepeku, ugradjena race kuka, stavljen S amblem na prednjoj masci, cooper s crni amblem na gepeku, i zavrseci auspuha. Sa ovim detaljima auto izgleda potpuno drugacije. Prezadovoljna sam!

RENATA - Novi Sad
Contact Us